Al onze medewerkers zijn geschoold en gecertificeerd. WERKEN BIJ
Vacatures Op zoek naar een leuke dynamische baan binnen de zorg? Liggen je prioriteiten bij service en kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zie onze vacatures voor meer informatie!

Medicatietraining

Het werken met medicatie is foutgevoelig en risicovol. Vandaar dat Care-it All elke medewerker hierin ondersteund en een medicatietraining aanbiedt. Dit zorgt ervoor dat de risico’s met betrekking tot het toedienen van medicatie beperkt wordt. Deze risico’s hebben betrekking tot de juiste voorschrijving, aflevering en het juiste gebruik van geneesmiddelen. Een medicatiefout vindt zich plaats in het proces van het toedienen van de medicijnen.

Care-it All is zich ervan bewust dat dit een grote verantwoordelijkheid is, vandaar dat elke medewerker een medicatietraining moet volgen. Hierdoor wordt de kans op fouten beperkt en risico’s uitgesloten.

BHV

Al onze medewerkers beschikken over een BHV-certificaat. Dit heeft als doel de medewerkers te leren om te gaan in verschillende noodsituaties waarbij de veiligheid van collega’s en cliënten te waarborgen en de gevolgen van schade te beperken. Care-it All voelt de verantwoordelijkheid om de veiligheid te waarborgen, vandaar dat al onze medewerkers een dag de BHV cursus volgen. Een ongeluk zit een klein hoekje en kan zo uitbreiden tot een calamiteit. Deze cursus zorgt er vervolgens voor dat onze medewerkers deskundig en adequaat kunnen ingrijpen.

Tijdens deze cursusdag leren onze medewerkers belangrijke signalen herkennen, eerste hulp te verlenen, mensen te reanimeren, een beginnende brand te blussen, een pand te ontruimen en te communiceren met professionele hulpdiensten.

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgprofessionals die mee willen groeien met Care-it All. Dus ben je op zoek naar een dynamische baan binnen de zorg? Liggen je prioriteiten bij service en kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Menu